Aktywne Wpisy

Wrrronika +1667
MIREK TY GNOJU, 3 OSOBY POD PACZKOMATEM STAŁY RAZEM ZE MNĄ XDDD
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
źródło: 1000008544
Pobierz
gymw8nhnzd +72
Mikołaju… napisałem ze chodzę na siłownię i rozumiem że stąd skyry (niby jest zimno na dworze, ale trochę ryzykowne wysyłać nabiał…), kreatyna i białko ale no wybacz otwarta paczka bo “kupiłem niedawno, paczka tylko otwarta na spróbowanie, ale mi smak nie podszedł i nie ma co marnować” to dla mnie żadne wytłumaczenie… napisałem też że lubię dobre w----y a tym to co najwyżej rury mogę przeczyścić… przysmaki dla kota spoko, może powinienem
źródło: IMG_6103
Pobierz

Źródło
źródło: comment_1586071508D4wsMOGBXIu9nok5AsAiGd.jpg
PobierzNo i czemu na to nie ma odpowiedzi do dziś, mimo że wiele osób już o to pytało: https://www.wykop.pl/wpis/40806127/nazwa-pl-prosze-ogarnijcie-te-swoje-kiepskie-szept/ ?
Te same osoby prowadzą aktualnie szeptankę na grupach facebookowych.
Czarne listy są dostępne tutaj:
źródło: comment_1586167119uPaUX94iHgIyV35aK8GVQi.jpg
Pobierz@nazwapl_tk: Czemu mnie wołacie jeżeli zostało zaznaczone aby nie wołać bez konkretnej odpowiedzi?
Standardowa argumentacja, za złe kroki zawsze można powiedzieć że to "hejt". Bo w końcu każda nawet konstruktywna krytyka to "hejt". Robienie z siebie ofiary
@nazwapl_tk: fajnie gdybyście zauważyli, że Wasz największy konkurent pomimo usług na podobnym poziomie (choć bez chorych akcji typu 2500zł za "audyt SEO") nie ma aż tak źle ocenianego PRu. Od lat bombardujecie wszystkie próby wytykania Wam różnych rzeczy, nieważne czy ktoś to sprawdził, wziął z
źródło: comment_1586173877gi815ioqJlwA0TBbdBQp17.jpg
PobierzZapraszam zatem na forum do merytorycznej dyskusji, bez gróźb, pokazów sił, pozwów i próby robienia białego z czarnego. Może wtedy przestaniecie być jedną z najgorzej ocenianych film wśród społeczności branżowych.