Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +164
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@kryku: powiedz to temu sympatycznemu posłowi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1585916051A39Z2gTGYnO2hJRUfgCtO9.jpg
PobierzI tak już jest odpowiedzialny wyłącznie przed Bogiem i historią, więc kolejny element kwietniowej mamy
@kryku: a co ich to obchodzi? Cytując słowa ojca obecnego premiera:
Ciekawi mnie bardziej co się stanie gdy taka możliwość zostanie odrzucona. Gowin stwierdzi "no cóż próbowałem" i wybory odbędą się korespondencyjnie w maju czy jednak pozostanie przy zdaniu, że wybory trzeba