Wpis z mikrobloga

@DAVID_PL: ale nie, poważnie... Przecież wzięli by jakieś fajne, młode babeczki. To nie, jakieś odrażające babska w sukniach w kwiatki - jakby na jakiejś wiosce w Polsce "B" kasting robili.
  • Odpowiedz
@ziolo86: proszę cię... Teraz mi powiesz jeszcze, że będzie jej przykro jak przeczyta to co napisałem.
No stary, naprawdę? Polska - 38 milionów ludzi i naprawdę nie da się znaleźć kogoś z prezencją?!
Ja nie mówię, że to ma być jakaś "pogodynka", jednak mam wrażenie, że pogodynki by to lepiej zrobiły.
  • Odpowiedz
@Bellie: a to nauczycielka musi mieć odrażający wygląd? Bo z całym szacunkiem ale panie z TVP to jakoś specjalnie miłe dla oka nie są. Mam wrażenie, że specjalnie je stylizują na takie... A nie mogą być miłe dla oka i wykształcone? Przecież chyba o to chodzi - by program się dobrze oglądało. I tu nawet nie chodzi o "target"... Moja własna córka (czyli płeć żeńska) i młoda (więc zasadniczo nie
  • Odpowiedz
@defoxe: sens jest taki, że kasę miała dostać ciotka kuzynki pana polityka. I tyle. Tam nie było żadnych rozważań czy ta osoba ma kompetencje, czy się nadaje, albo czy jest medialna.
  • Odpowiedz
a to nauczycielka musi mieć odrażający wygląd? > Bo z całym szacunkiem ale panie z TVP to jakoś specjalnie miłe dla oka nie są.

@defoxe: ja #!$%@?, program skierowany do kilkulatków a taki wykopek się jeszcze przyczepi że prowadząca nie spełnia jego oczekiwań wizualnych i jest ODRAŻAJĄCA. Gdzie tu niby ten "cały szacunek"? Nie martw się, jak córka ciebie codziennie widzi i żyje to i to przetrwa.
  • Odpowiedz
Nie martw się, jak córka ciebie codziennie widzi i żyje to i to przetrwa.

@Jotemov12: Powiedziało co wiedziało i zdechło.

a taki wykopek się jeszcze przyczepi że prowadząca nie spełnia jego oczekiwań wizualnych i jest
  • Odpowiedz