Wpis z mikrobloga

@Kameishi: podchodziłbym z ogromną rezerwą do tego testu, po pierwsze dlatego że im ktoś jest młodszy Tim mniej miał okazji do zweryfikowania tych odpowiedzi w realnych sytuacjach, po drugie pytania wydają się raczej średnio sformułowane (np. "Śledzę poufne informacje, które w późniejszym czasie mogą zostać wykorzystane do ranienia ludzi." - to raczej oczywiste że ludzie śledzą takie informacje bo są po prostu ciekawe, brak w tym pytaniu implikacji że faktycznie użyłbyś
im ktoś jest młodszy Tim mniej miał okazji do zweryfikowania tych odpowiedzi w realnych sytuacjach

@Wap30: Też to samo pomyślałem, że osoby młode mogą mieć niższe wyniki.
Każdy kto ma trochę rozsądku nie traktuje takich testów jako wiarygodne w 100%. Wypełniam takie testy dla zabicia czasu.
@Kameishi: tamte pytania byly tak skonstruowane, ze niby sie zachowujesz jak zimny dran a jest inaczej. Np. czy uchodzisz za nieczulego, ja to czesto slysze, bo mowie ludziom cos wprost, ale dlatego, bo uwazam, ze lepiej im powiedziec, niz mieliby byc latami obgadywani itp.
@DROPTABLEusers: takie teksty/zachowania jak na tym memie jak slysze to wiem, ze #!$%@? w tym prawdy jest i jest to zwykle afiszowanie sie i kreowanie sie na #!$%@? wie kogo. ja z reguly jestem np milym gosciem, ale nie mam oporow powiedziec komus kto placze, ze chce sie zabic, ze jak ma sie ciac to niech tnie wzdluz zeby sie wykrwawic nim karetka przyjedzie a nie jak jakas #!$%@? 15 latka