Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski ale może i nie tylko. Potrzebuję porad i opinii.
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
dr3vil +13
Zgodnie z najnowszą modą zmierzyłem sobie temperaturę 3 termometrami i mam 36,3 lub 36,4 czy to znaczy że jestem martwy, tylko nie ostygłem jeszcze ?
36,3 - elektronika na podczerwień, świeży zakup,
36,4 - ekologiczny bezrtęciowy , który żona prosiła by kupić bo zgubił się stary
36,3 - stary rtęciowy, ten co się zgubił i który znalazłem.
niewydolność wątroby,
niedoczynność tarczycy,
niedoczynność kory nadnerczy,
niedoczynność przysadki mózgowej,
niewydolność nerek,
niedożywienie,
niedokrwistość,
cukrzyca.
nie sraj żarem i wyjeb ten śmieszny ekotermometr
Żona chciała bezdotykowy bo przyjmuje czasem klientów w domu i chce ich mierzyć. Jak już miałem to sobie zmierzyłem pierwszy raz od ~ 20 lat.
Czemu elektroniczny śmieszny. Dał wynik zbliżony do analogów. Na początku też myślałem że bzdury pokazuje, dlatego wkładam analogi pod pachy na 8 minut i wynik zgodny. Tam mam wynik w kilka sekund.