Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
AIicja +2
Chcę przebranżowić się na IT, czego obecnie warto się uczyć?
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Dowiedz się więcej o nowej edycji Programu Partnerskiego na blogu nazwa.pl.
Z tej okazji #rozdajo
Jaki znasz najbardziej oryginalny pomysł na zarabianie pieniędzy?
Dla najciekawszych opinii mamy do wygrania 3 usługi Hosting Cloud Basic za 0 zł aż na rok. Dla wszystkich pozostałych oraz tych, którzy zaplusują nasz wpis, mamy licencję Cloud Basic za 0 zł na 90 dni.
Zabawa trwa tylko do dzisiaj, do godziny 21:00.
#nazwapl #hosting #serwery #domeny #cloud #backup #programpartnerski #ecommerce #esklep #prestashop
Komentarz usunięty przez autora
Dziś z okazji wdrożenia nowej odsłony Programu Partnerskiego każdy uczestnik konkursu otrzymuje główną nagrodę - Hosting Cloud Basic za 0 zł na rok!
Nagrody zostaną przesłane na priv.
Hej @nazwa_pl . To jak to wygląda w praktyce - polecający dostaje 25% prowizji od wpłaty (a nie ceny normalnej usługi), ale kasa dla polecającego jest
Wspomniane powyżej 25% naliczane jest od kwoty dokonanej wpłaty, a nie standardowej ceny usługi
Przedłużenia usług odbywają się już w oparciu o ceny standardowe, dzięki czemu kwota prowizji będzie wyższa.