Czy to normalne ze kontrolery i konsola tak nierównomiernie mi się ładują? Dodatkowo czasami mi wyskakuje komunikat o niskim poziomie naładowania lewego kontrolera. #nintendoswitch
@enzojabol: też tak miałem, jeden kontroler pokazywał że jest cały czas rozładowany, mimo to wciąż działał normalnie. Spróbuj go rozładować do końca i dopiero podładować. Może pomoże.
też tak miałem, jeden kontroler pokazywał że jest cały czas rozładowany, mimo to wciąż działał normalnie. Spróbuj go rozładować do końca i dopiero podładować. Może pomoże.
Mi nie pomogło i kupiłem drugi zestaw joyconów xd
@Deodatus: Ale kupiłeś drugi zestaw bo cię ten komunikat o rozładowaniu wkurzał czy w końcu przestał działać kontroler prawidłowo?
@Issac: No właśnie nie wiem czy to wina akumulatora bo raz pokazuje że jest tak mocno rozładowany a po odpięciu i ponownym podpięciu już ma taki sam poziom jak ten drugi.
#nintendoswitch
@enzojabol: tak, ale to powinno być w w miarę zbliżone - nie pownny aż tak mocno odbiegać od siebie.
@Deodatus: Ale kupiłeś drugi zestaw bo cię ten komunikat o rozładowaniu wkurzał czy w końcu przestał działać kontroler prawidłowo?