Aktywne Wpisy
synadama +66
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Nacho_Libre +3
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Może pomyślicie że jestem jakimś wariatem ale... ja miałem już moją tulpe gdy miałem 10 lat. w jakiś sposób wykreowałem ją jako moje >przeciwieństwo. Miała jasne włosy, nosiła jasne ubrania a nawet cechy charakteru były przeciwne. Sam myślałem że to tylko moja zmyślona >postać ale... nieźle się do niej przywiązałem. Codziennie z nią rozmawiał na temat różnych rzeczy, gdy musiałem podjąć jakąś decyzję to mi >pomagała i w ogóle. Na początku mało co mówiła ale wraz z czasem wręcz się nie zamykała że tak powiem. Ciekawisz się czemu napisałem >"miałem" ? Cóż... gdy miałem 13 lat tulpa zaczęła się zachowywać dziwniej. Chodziła po pokoju przeszkadzają mi we wszystkim, namawiała na >złe rzeczy a w pewnym momencie namówiła mnie żebym się pobawił nożem wojskowy mojego brata. Wiele razy chciałem coś z tym zrobić ale >nie pomagało. 14 lat na karku miałem a moja tulpa zaczęła zanikać. Przyznam się że zacząłem mało na nią zwracać uwagi. W pewnym >momencie przestała mówić aż w końcu... znikła. Po prostu ni zowąd znikła z mojego życia. Nie wiem co zrobić by wróciła ;_;
:]
#tulpacontent