Aktywne Wpisy
_aqq +83
Adamfabiarz +13
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
#mk997
Co do różnicy między latami 1993 a 1999, to na pewno masz rację. Nawet ja mogę to powiedzieć, bo sporo pamiętam nawet z początku lat 90. W pewnym sensie fascynują mnie lata 1989-1993, nawet ostatnio zostały, można powiedzieć, moim hobby i zacząłem się
Jako że pracuję w Gdańsku (no, teraz akurat pracuję zdalnie z mojej rodzinnej miejscowości, ale to szczegół), to miałem tam okazję zobaczyć grób Darii Relugi, na której pogrzebie było kiedyś mnóstwo ludzi. W ogóle to była bardzo głośna sprawa i niestety nierozwiązana aż do dziś. Niezwykle ciekawa, podobnie jak sprawy Justyny Węsierskiej, Ewy Miotk, czy też Alicji Baran (to już w ogóle moje strony).
Przychodzą mi jeszcze do głowy sprawy Tadeusza Stecia, Haliny Jęczeń, Franciszka Roja i wiele, wiele innych. Praktycznie wszystko, co było w starej książce Fajbusiewicza, też było bardzo