Aktywne Wpisy
whitewolfik +271
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Piotrek7231 +63
#lodz #ocieplaniewizerunkumiastalodzi
Mediateka MEMO, Biblioteka Miejska w Łodzi. Filia nr 29
Jedna z najfajniejszych rewitalizacji w Łodzi.
Mediateka MEMO, Biblioteka Miejska w Łodzi. Filia nr 29
Jedna z najfajniejszych rewitalizacji w Łodzi.
Mam pytanie. Czy warto wstąpić do #terytorialsi? Nie chodzi mi o dodatek pieniężny ,ale o przygodę i o pomoc innym.
A jak ktoś jest z 16 DBOT we #wroclaw ,to czy tam jest patolnia u współtowarzyszy?
#wojsko #wojskopolskie #obronaterytorialna #wojskaobronyterytorialnej
Rozmawiałem z jednymi i drugimi. Jeden dostał się na strzelca wyborowego (mokry sen dzieciaków i gamerów - #!$%@? robota), a drugi na sapera CSwiCh Wrocław (bywa nudo ale stabilnie).
Wszystko zależy od tego jakie masz podejście.
Odnosząc się wprost do Twojego pytania: warto. Wiadomo, nie masz co oczekiwać, że będzie to przedsięwzięcie tak intensywne jak szkolenie komercyjne, ale swojego się nauczysz i swoje zrobisz. Jeżeli trafisz na
Trzeba to naprawdę lubić, albo być masochistą.
Z resztą. Nie do końca wiem jak szkolenie strzelców wygląda w Polsce. Znam tylko szczegóły ze szkolenia "Wilków".