Aktywne Wpisy

Burkhard +1040
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
źródło: IMG_8319
Pobierz
Niesondzem +114
Tańczenie na rurze to jest fenomen. Ja nie mam pojęcia gdzie te neurony się łączą między uszami u #rozowepaski
Jak zdrowej na umyśle osobie może wydawać się godne poświecenia w życiu energii i czasu coś co jest symbolem burdelu, sprzedawania ciała i umiejętnościami k-----k? Można uprawiać 1000 róznych sportów ale wybieram ten kóry kojarzy się społęcznie z brakiem godności i wypinaniem przed meżczyznami.
Wyobrazacie sobie że #niebieskiepaski zakładają
Jak zdrowej na umyśle osobie może wydawać się godne poświecenia w życiu energii i czasu coś co jest symbolem burdelu, sprzedawania ciała i umiejętnościami k-----k? Można uprawiać 1000 róznych sportów ale wybieram ten kóry kojarzy się społęcznie z brakiem godności i wypinaniem przed meżczyznami.
Wyobrazacie sobie że #niebieskiepaski zakładają
źródło: image
Pobierz

https://www.coursera.org/specializations/scala?action=enroll#about
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak, tak wiem. Można pisać w pythonie ale dla większego zespołu i projektu to mordega.
Panie
@Franceshinio jeśli chcesz się nauczyć scala to rockthejvm na swojej stronie podstawy scali ma za darmo.
Nie wiem czy dalej to działa, ale jak anulujesz po 7 dniach to czasem proponują 50% zniżki na miesiąc.
@inny_89: Dzięki wielkie zerknę na pewno.
https://www.lightbend.com/academy/register/0010h00001eEJDIAA4?utm_source=email&utm_medium=email-1A&utm_campaign=PL-20XX-Lightbend-Academy-Free-Subscription&utm_term=&utm_content=none&mkt_tok=eyJpIjoiTVdRMFpqVTBZVGsyTVdReSIsInQiOiI0MmhmT0ZlMTh1WXllbW9UQlhTM3pIQXpaUUlsVlRHVzg2Y1RMQ1JCN0FjOGQ1OUtJdXZrS1BOd1NiZkZCd0tmS0xwZlR3eGU2cEt1MytacVwveGl5bUpNeHZtT0Z6U3lkN1ZUbUZpYjhSXC9QZ1VcL255SkVFc2ZBRmtHOVlrR1ZWeSJ9
Lightbend Academy (które do tej pory było tylko dostępne za opłatą) udostępnia swoje kursy za darmo do końca czerwca