Aktywne Wpisy

Maniek81 +2
#ukraina Jeśli to prawda że to ukraińcy zrobili tą akcję w Rosji to konsekwencje będą ostre . Rosja tego nie daruje

MetalowyBieg +6
jak by ukraina sie poddala to nie byloby eskalacji a tak to zaraz zaczna bomby atomowe latać i po co to, dla kawałka ziemii co i tak był kiedyś jedym krajem ale slawa ukraijni
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż
W tv teraz drzyzga gada żeby tylko chorzy latali w maseczka xD ciekawe skąd mam mieć pewność, że nie jestem chory jak testów nie robią, bo nie byłem za granicą i okres zanim będę miał objawy może wynosić 2 tygodnie.
Takim gadaniem w tv, narażają na lincz osoby chodzące w maskach.
#!$%@?łem się!
#koronawirus #koronawpolsce
Ja mam to w dupie i chodzę w półmasce 3m i wyglądam jak ufoludek
Ale ty masz silną psychikę. Jesteś człowiekiem z miasta?
@UberWygryw: zajebiście silną. Jestem człowiekiem ze wsi chodzący w masce.
Wydaje mi się że te p1r jako wstępny powinien wystarczyć . No chyba że się mylę
Komentarz usunięty przez autora
Producent pisze że przydatność w czasie wirusa wynosi do pół roku. Filtr dodatkowo można włożyć np. do piekarnika i piec w 70 stopniach lub do dużego słoika i do gotującej się wody ale myślę że samo przemycie spirolem wystarczy.
Ogólnie składają się z :
Półmaska/maska pelnotwarzowa
Pochłaniacz / sam filtr z mocowaniem
Filtr przeciwpyłowy
Łącznik
Pochłaniacze i filtry różnej klasy , niektóre pochłaniacze mają wskaźniki zabrudzenia.
Trzymaj tutaj masz w miarę pokazane co do czego