Wpis z mikrobloga

@szybciutki promocja nazywala sie bezpieczny zaklad plus on to laczyl z ta promocja klub gracza czy jakos tak gdzie co miesiac za 1 miejsce bylo 100k pln. Jako ze on gral duzo tych zakladow to wygrywal czesto tez ten konkurs. Na samym stsie wygral chyba z 10 razy wiec milion. Pare miesiecy temu jak sprawdzalem to byly wyniki z poprzednich lat na stronie sts. Teraz chyba juz nie ma tej promocji. Ogolnie
@blindguardiano: No #!$%@? zobacz jak on wygląda, wpisz sobie imię i nazwisko jak wcześniej dla mnie to on jest nałogowym hazardzistą i kumulacja stresu i wszystkiego przecież obstawianie,tak na pewno nie wygląda człowiek który bazuje tylko na matematyce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TMCB No jesli hazardzista masz na mysli kogos kto betuje z glowa to w takim rozumieniu jest. Ciezko stwierdzic co on zaczal robic jak wygral miliony. Moze poszedl w balety i tak go to zniszczylo bo sportowcem to on raczej nie jest.
Ja tez betuje zawodowo od wielu lat, a wygladam mlodziej niz mam w dowodzie:) Wiec raczej to nue musi byc powod.