Wpis z mikrobloga

@peszmerd Delapre, Kingsthorpe, Upton też są w miarę ok do mieszkania. Odradzam chodzenie jakimiś bocznymi ścieżkami, szczególnie wieczorem i samemu. Weekendy w centrum bywają ciekawe, szczególnie bójki pod McDonaldem ;) Wolisz wyjść wieczorem na piwo do pubu czy klubu potanczyć? Z pubów mogę polecić: The Bear, Black prince, King Billy. Jeśli masz jakieś pytania to pisz ;)
@peszmerd Masz dopiero w planach przeprowadzkę do Northampton? Jeśli masz własne auto to sprawdź jak wygląda sytuacja z parkowaniem pod domem. W centrum często trzeba wykupić permit.
@elsaha: dopiero mam ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie chce mieszkać przy centrum, przy mi się łątwy dojazd do M1 bo praca. Aktualnie pracuję w Nh własnie, ale możliwe, że bedę dojeżdżał do Rubgy czy innych Daventry, więc targanie się z centurm nie jest zbyt atrakcyjne. Aż tak bardzo niefajne jest to miasto, odradzasz?

Wolisz wyjść wieczorem na piwo do pubu czy klubu potanczyć?

@elsaha: piwniczę (
@peszmerd Więc mieszkając w Upton będziesz miał blisko do M1. Miasto nie jest takie złe i większość ludzi jest przyjazna. Pochodzę z małej mieściny więc na początku Northampton wydawało mi się duże, ale tak nie jest. Rozmiarem jest w sam raz. Mamy dobre zaplecze jeśli chodzi o siłownie, baseny, kina :) Super polska restauracja Delicious. W Bar With No Name czasem robią polskie wieczorki. Jeśli chcesz to możemy sie kiedys ugadać z