Wpis z mikrobloga

Halo halo czy ta gra jeszcze żyje? Jaki jest jej obecny stan? Wróciłem do niej ostatnio po 5 latach przerwy jak jeszcze się farmiło BMy w katalamach czy jakkolwiek to się nazywało i już na starcie widzę że poeta została totalnie uproszczona i jakoś tak dziwnie się grało wiec odpuściłem. Ahh te stary czasy patcha 4.0 - 4.6, oka tiamaranty, boralusa albo spamowanie do porzygu questa w jejaparan na wbicie 45lvla xD
#aion
  • 7
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Ahh te stary czasy patcha 4.0 - 4.6, oka tiamaranty, boralusa albo spamowanie do porzygu questa w jejaparan na wbicie 45lvla xD

@Nawrotex: pamiętam te czasy, ale to już nie wróci :( Możesz męczyć trupa (gra jako tako żyje, gracze są, ale to ciągle ludzie w złym kierunku), ale polecałabym znaleźć inny tytuł. Jeśli pamiętasz Aiona 4.0 - 4.6 to może ci być bardzo ciężko wkręcić się w klimat, mówie to
  • Odpowiedz
  • 0
@Nawrotex: no kurde kiedyś wbicie max lvla to była naprawdę przygoda podczas, której poznawało się mnóstwo ludzi, gildi i to robiło klimat a end game był tylko wisienką na torcie :( A pamiętasz może jak się nazywała to miejsce, które wyglądało jak taka osobna Galaktyka z możliwością latania i twierdzami, w której można było się napierdzielać od najniższych lvli? Nostalgia mnie strasznie zżera i chciałbym sobie przypomnieć :D
  • Odpowiedz
A pamiętasz może jak się nazywała to miejsce, które wyglądało jak taka osobna Galaktyka z możliwością latania i twierdzami, w której można było się napierdzielać od najniższych lvli?

@Nawrotex: Reshanta/ Abyss? Osobiście nie przepadałam za tą strefą, ale byłam zakochana w Katalamach, szczególnie zimowych regionach. Wieczna nawalanka z przeciwną rasą i stres, bo się chciało skończyć garnizony bez ginięcia co kilka minut xD
  • Odpowiedz
@Wuxian: a w tym wszystkim najgorsze jest to, że usuneli mi wszystkie konta i postacię, którymi kiedyś grałem i to ze względu na nieaktywność, ahh ten Gameforge ;_;
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nawrotex: naprawdę usunęli? Wiem, że blokowali konta za długą nieaktywność i trzeba było napisać do supportu, żeby odblokowali, ale żeby usuwali to nie słyszałam :/ Możesz napisać do nich, może pomogą.

Przez wspominanie aż mnie naszła ochota na pozwiedzanie tego świata raz jeszcze, ale bez grania. Obecne zmiany niesamowicie mnie odstraszają.
  • Odpowiedz