Wpis z mikrobloga

@DeusCthulhu: @Micros: @ComboBreaker: Kupiłem, kupiłem. Po trochu kupuję, bo cholera wi kiedy dołek będzie. A PZU lubię za dywidendy (oby się nie zmienilo zbytnio XD).
Orlen chciałbym kupić po jakieś 35 najlepiej. A mBank mnie nie interesuje. Dywidenda bez szału. Tak wiec musiał bym liczyć na srogi zarobek na wycenie, a na to mBank spadł za mało. Mam zamiast niego Aliora, liczę tu na większe odbicie
  • Odpowiedz
@Damdzior: Nie boicie się iść w pzu? Jak wygląda sprawa ubezpieczeń na wypadek epidemii? Ubezpieczyciel przewidział taki wariant? Jest możliwość że wszyscy ruszą po odszkodowanie i pzu się położy?
  • Odpowiedz
@u-cash: Gdzieś się wypowiadali że z tym problemu nie ma, bo biznesowe nie obejmowały. Gorzej lekko będzie w PZU Życie. I popyt na ubezpieczenia może być jednak niższy. Tak więcej niż 5-7% portfela to nie chce w tym mieć generalnie
  • Odpowiedz
@Damdzior: jak w usa jebnie jeszcze 30% to nasz wig pociagnie o 50%.

Ogólnie to opanujcie się. To że coś jest teraz tanie, nie oznacza że nie może być jeszcze tańsze. Jak giełda ma teraz rosnąć jak każda branża stoi a ludzie spanikowani siedzą w domach ? Mamy jeszcze kilka miesięcy spadków.
  • Odpowiedz