npsr npsr 07.08.2013, 20:37:39 3 Pile pytanie i zapotrzebowanie. Znacie może jakiś CMS, albo cokolwiek, żeby postawić stronę w stylu programu partnerskiego? Coś mniej więcej w stylu:- jest główna strona- każdy user może ją LEKKO zmodyfikować (dział o mnie i takie tam duperele)- każdy user ma swój formularz kontaktowy i newsletter- główny user też, ale wiadomo też zarządzanie całą treścią + useramino to tak w skrócie. acha, każdy user musi mieć subdomenę (no fake subdomenę)Nie zdążę napisać od zera, kminiłem nad wp multisite, ale to byłoby zbyt karkołomne :/Znacie może coś takiego? Może robiliście i chcielibyście się podzielić z kolegą za jakąś dobrą flaszkę? :)#webdev #firstworldproblems #php #pilne :/ Rzuku adi1405 Cronox
kubapolice kubapolice 07.08.2013, 20:38:41 1 @npsr: robiłem z 6 lat temu na joomli, ale nie pamiętam jakich komponentów i modułów używałem :/ npsr
kubapolice kubapolice 07.08.2013, 20:42:12 1 @npsr: http://forum.joomla.pl/ znajdziesz wszytko co potrzebujesz :) npsr
npsr npsr 07.08.2013, 20:43:52 0 @kubapolice: Tylko nie siedzę na joomli i kompletnie nie wiem nawet jak tam przerobić/zrobić panel, ale poczytam, poszukam :)
ksionc ksionc 07.08.2013, 20:44:05 1 @npsr: Bez problemu byłbym w stanie zrobić to na WP w multisite, bo robiłem już podobne rzeczy z podobną obsługą userów. Odezwij się na PW jak chcesz. npsr
npsr npsr 07.08.2013, 21:01:59 0 @wielki_kloc_niszczacy_miasta: możesz coś więcej? Wiem tyle co to jest, ale powiedz jeszcze jak może pomóc :)
wielki_kloc_niszczacy_miasta wielki_kloc_niszczacy_miasta 07.08.2013, 21:05:49 1 @npsr: niestety. Wprowadzają to u mnie i sam nie wiem do końca z czym to się je. Tak rzuciłem nazwą, myślałem, że pomoże. npsr
kamdz kamdz 07.08.2013, 21:08:42 4 @kubapolice: @npsr: ja miliard lat temu takie coś na php-fusion stawiałem kubapolice npsr Rzuku adi1405
npsr npsr 07.08.2013, 21:20:54 2 @kamdz: toś pojechał ;) Ja już się poddałem, stawiam na wordpressie i tyle. Co wyjdzie, to wyjdzie :) Rzuku adi1405
Znacie może jakiś CMS, albo cokolwiek, żeby postawić stronę w stylu programu partnerskiego? Coś mniej więcej w stylu:
- jest główna strona
- każdy user może ją LEKKO zmodyfikować (dział o mnie i takie tam duperele)
- każdy user ma swój formularz kontaktowy i newsletter
- główny user też, ale wiadomo też zarządzanie całą treścią + userami
no to tak w skrócie.
acha, każdy user musi mieć subdomenę (no fake subdomenę)
Nie zdążę napisać od zera, kminiłem nad wp multisite, ale to byłoby zbyt karkołomne :/
Znacie może coś takiego? Może robiliście i chcielibyście się podzielić z kolegą za jakąś dobrą flaszkę? :)
#webdev #firstworldproblems #php #pilne :/
Komentarz usunięty przez autora
Ja już się poddałem, stawiam na wordpressie i tyle. Co wyjdzie, to wyjdzie :)