Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +108
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1237
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Jak zamknęli miasta w Chinach to mówili, że za miesiąc wszyscy zapomną.
Jak mówiłem, że dojdzie do Europy to beka ze mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Doszło do Niemiec, gdy pisałem znajomym, że jak dojdzie do Polski i to jest kwestia kilkunastu dni (pracuje w branży spedycyjnej) to mieli ze mnie bekę.
Jak dwa tygodnie temu pisałem, że w pracy każą nam chodzić w maskach, rękawiczkach i nie przyjmujemy interesantów bez masek to mieli ze mnie bekę bo grypa groźniejsza.
Jak zamknęli szkoły to Ci co się ze mnie śmieli polecieli do sklepów wykupować srajtaśmę.
Jak mówiłem, żeby myśleć miesiąc do przodu gdy była korona w Niemczech to byłem debilem, który naczytał się internetów.
Obyśmy byli wszyscy zdrowi a wszystkie śmieszki nie musiały czekać w kolejce po respirator.
Salut piątunio piwko w domu bo bary zamknięte ¯\_(ツ)_/¯
#covid19 #koronawirus #wirus #takbylo
Głupi ludzie zamiast się nie bać wirusa, to się wystraszyli, zachorowali i wzięli poumierali.
@tagged
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora