@WideOpenShut: nie lubię naskakiwania kobiety na kobietę ale serio Mirków oszukasz ale Mirabelek nie ( ͡°͜ʖ͡°) wrzucilaś to zdjęcie z premedytacją, specjalna poza eksponująca nogi i w myślach "o kurr ile plusów dostanę, ile komplementów, jestem przecież taka super ;*" i liczyłaś na atencję. Ja to rozumiem, nie rozumiem tylko tłumaczenia, że zrobiłaś to "bo tak" xd założę się, że zrobiłaś przynajmniej 15 zdjęć
@Winsomegirl nie lubię naskakiwania kobiety na kobietę ale serio uważam Twój komentarz za zbędny :) Strasznie dziwi mnie, że tutaj wszyscy są tacy poukładani i nikomu nie zdarza się robić niczego spontanicznie od tak :) najśmieszniejsze jest to, że jest to chyba już 10 zdjęcie tych nóg na tym portalu ale ludzie chyba kumulują w sobie za dużo negatywnych emocji i akurat muszą dziś je wyrzucić.
@WideOpenShut: spontanicznie od tak to można wrzucić śmieszny obrazek a nie pozowane zdjęcie :p ja go wcześniej nie widziałam a to wybiło w gorące więc daje radę :p ja również bo pewnie wylew PW jest niezły xD
@Winsomegirl ja mam teorie taka, że ludzie potrzebują wyrzucić z siebie złe emocje bo im ciężko w nowej sytuacji, a że nogi przyciągają uwagę to koło się potoczyło samo i dlatego wywaliło w gorące przez ilość negatywnych komentarzy ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Strasznie dziwi mnie, że tutaj wszyscy są tacy poukładani i nikomu nie zdarza się robić niczego spontanicznie od tak :) najśmieszniejsze jest to, że jest to chyba już 10 zdjęcie tych nóg na tym portalu ale ludzie chyba kumulują w sobie za dużo negatywnych emocji i akurat muszą dziś je wyrzucić.
Pozdrawiam Mirabelke i życze dużo