Aktywne Wpisy

raul7788 +313

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie

#programowanie
#informatyka
Czy ktoś z bardziej doświadczonych użytkowników mógłby mnie nakierować na właściwy trop?
Najgorzej, że nie można używać bibliotek innych niż iostream. Siedzę już od 18 non stop nad tym i nie mogę znaleźć rozwiązania. Próbowałem robić zagnieżdżonymi funkcjami "for", ale wtedy program robi niewytłumaczalne rzeczy. Gdybym mógł korzystać z biblioteki string, to odnoszę wrażenie, że robota byłaby dawno wykonana. To, że cyfry setek nie można określić za pomocą wzoru też nie pomaga
źródło: comment_1584056519q5Ot4oFriPvFjXB8k7MoXs.jpg
Pobierz@randomm13:
x / 100Cyfra dziesiątek to
(x % 100) / 10, a cyfra jedności tox % 10.* Mieć duży buffor
const char* buf[]* Pobrać liczbę do zmiennej, sprawdzić ją czy spełnia warunki, jak @fizyk20 zaproponował
* Zapisać do bufforu, tj. cyfra setek na pozycji
i, cyfra dziesiątek na pozycjii+1, cyfra jedności na pozycjii+2, a na pozycjii+3spacja* I potem to posortować ten buffor (trochę trzeba się napocić, ale wykonalne)
int setki = x / 100; if(setki == 1 || setki == 2 || setki == 5 || setki == 6 || setki == 7 || setki == 9) { cośtam }.Albo nieco krócej:
if(setki != 3 && setki != 4 && setki != 8) { cośtam }.for(@randomm13 zastanawiam się, czemu piszesz o zagnieżdżonych) od 100 do 999 (wszystkie liczby trzycyfrowe), sprawdzać czy cyfry spełniają warunki i jak tak, to wypisać liczbę. Z automatu będą w kolejności rosnącej, bo przelatujemy zakres w takiej kolejności.w kolejności rosnącejDla liczb trzycyfrowych zadziała to:
int cyfra_setek = x / 100;int cyfra_dziesiatek = (x % 100) / 10;int cyfra_jednosci = x % 10;@randomm13: Co?
@randomm13: alternatywne rozwiązanie: https://www.onlinegdb.com/rkgH5v_HL