Aktywne Wpisy
dzimmerman +145
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
RobertPupica +256
2.5h trwała moja podroz komunikacja publiczna do rodziców, autem jadę 20min xddd just use komunikacja publiczna broooo taniej a czas prawie ten sam!
#koronawirus #2019ncov
W brew pozorom napiętnowani na swoj sposób przez miastowych "wieśniacy" mają więcej oleju w głowie, niż miastowi, taki typowy pędzel z dużego miasta któremu wszystko mama da #!$%@? wie o życiu, 60% młodej generacji ludzi w wieku szkolnym itp, nie umiałoby gwozdzia poprawnie przybić, już nie wspomnę o rąbaniu drzewa, albo by ro robili kilka godzin albo
@Drake1: albo zlecili to komuś za ułamek swojej stawki godzinowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
miałem do czynienia z ludźmi ze wsi i mało rzeczy cieszy mnie w życiu jak to że sie tam nie urodziłem bo pewnie byłbym taki sam jak oni. alkoholizm, kult głupoty (hrum co ty #!$%@? książke czytasz, życie cie lepiej nauczy). przeciętny wieśniak to ubrany
@savanna: w sensie że kominek elektryczny? kompletnie bez sensu, już wolałbym w nim nie palić
nigdy też nie pomyślałem żeby zaproponować 50pln/godzina a do tego obiad za przerzucenie węgla xD w zeszłym roku nie miałem jak rodzicom tego ogarnąć bo nie mogłem być u nich często i wyszło mnie całe