Szybkie zasady: - wpisy OOC (z wyjątkiem deklaracji akcji grupowej) są zabronione i będą usuwane -> OOC na Discordzie Graczy lub moim - głos zabierają tylko gracze, znajdujący się w tej turze na Yavinie 4 - Do akcji grupowej potrzeba siedmiu zdrowych Jedi przebywających w Akademii (z wyjątkiem członków Rady) ---------------------------------------------------------------------------
Utykający Matestro, krzywiący się z bólu John, trzymający się za ramę Auron. Kruul z politowaniem patrzył na swoją akademicką menażerię. Izaelo musiał dać mocny wycisk wszystkim chętnym, co skończyło się poważnymi kontuzjami u większości jego kilkuset osobowej zakonnej rodziny.
- Jak wiecie, mieliśmy z Izaelo wybrać nowych Strażników - zaczął Kruul. - Sytuacja w Republice jest jednak bardzo napięta, Izaelo został powołany do Rady Bezpieczeństwa pani Kanclerz i lata w tę i z powrotem między Coruscantem i Akademią. Na szczęście wkrótce się to skończy ze względu na rezygnację kanclerz Pryde. Wykorzystamy ten czas jak najlepiej.
Kruul gestem nakazał padawanom zajęcie miejsca na podwyższeniach do medytacji.
- W rozwoju każdego Jedi ważne jest nie tylko to, aby wiedzieć jak ćwiczyć. Odpoczynek jest ważną częścią doskonalenia i nie możecie o nim zapominać. Poświęćcie więcej czasu na odpoczynek i medytację, a pokażę wam technikę, która jest najczystszą emanacją Mocy.
Mistrz podszedł do wyraźnie cierpiącego Kyle'a.
- Moc to życie, a życie istnieje dzięki innemu życiu... - tu Kruul zrobił niezręczną pauzę. - To, co chcę wam powiedzieć, to że mając kontrolę nad Mocą macie kontrolę nad życiem. Również swoim. Wasze ciało polega na Mocy i może być dzięki niemu uleczone.
Kruul położył dłoń na ramieniu Kyle'a. Padawan zamknął oczy, a grymas bólu z jego twarzy stopniowo schodził.
Studiuję w bibliotece Jedi mała szansa na zwiększenie losowej statystyki mała szansa na dokonanie odkrycia i zyskanie akcji indywidualnej z nim związanej
Co ten James najlepszego narobił... a taki porządny mistrz był, zawsze "niech moc będzie z Tobą" mówił... przebileś mi serce James, zranileś do żywego, byłeś dla mnie jak brat. Te wszyskie wspolne treningi, te wycieczki w góry, ten alpaki łyk i dyskusje po świt w jaskini. Echhh.
Jedno mi nie daje spokoju. Jakim cudem ty ich wyleczyleś draniu? Tylko mistrz Spectrum miał taką moc. Czy... czy to możliwe zdobyć taką moc? Musimy sie przekonać. Do pokoju medytacji!
Mapa Galaktyki
Karta Postaci <- @Kroomka
Szybkie zasady:
- wpisy OOC (z wyjątkiem deklaracji akcji grupowej) są zabronione i będą usuwane -> OOC na Discordzie Graczy lub moim
- głos zabierają tylko gracze, znajdujący się w tej turze na Yavinie 4
- Do akcji grupowej potrzeba siedmiu zdrowych Jedi przebywających w Akademii (z wyjątkiem członków Rady)
---------------------------------------------------------------------------
Utykający Matestro, krzywiący się z bólu John, trzymający się za ramę Auron. Kruul z politowaniem patrzył na swoją akademicką menażerię. Izaelo musiał dać mocny wycisk wszystkim chętnym, co skończyło się poważnymi kontuzjami u większości jego kilkuset osobowej zakonnej rodziny.
- Jak wiecie, mieliśmy z Izaelo wybrać nowych Strażników - zaczął Kruul. - Sytuacja w Republice jest jednak bardzo napięta, Izaelo został powołany do Rady Bezpieczeństwa pani Kanclerz i lata w tę i z powrotem między Coruscantem i Akademią. Na szczęście wkrótce się to skończy ze względu na rezygnację kanclerz Pryde. Wykorzystamy ten czas jak najlepiej.
Kruul gestem nakazał padawanom zajęcie miejsca na podwyższeniach do medytacji.
- W rozwoju każdego Jedi ważne jest nie tylko to, aby wiedzieć jak ćwiczyć. Odpoczynek jest ważną częścią doskonalenia i nie możecie o nim zapominać. Poświęćcie więcej czasu na odpoczynek i medytację, a pokażę wam technikę, która jest najczystszą emanacją Mocy.
Mistrz podszedł do wyraźnie cierpiącego Kyle'a.
- Moc to życie, a życie istnieje dzięki innemu życiu... - tu Kruul zrobił niezręczną pauzę. - To, co chcę wam powiedzieć, to że mając kontrolę nad Mocą macie kontrolę nad życiem. Również swoim. Wasze ciało polega na Mocy i może być dzięki niemu uleczone.
Kruul położył dłoń na ramieniu Kyle'a. Padawan zamknął oczy, a grymas bólu z jego twarzy stopniowo schodził.
---------------------------------------------------------------------------
Do niedzieli 08.03 do godziny 21:00 wszyscy przebywający na Yavinie 4 mogą wybrać swoją aktywność w Akademii w następnych dniach.
duża szansa na naukę techniki Leczenie Mocą
mała szansa na zwiększenie Mocy
szansa na zwiększenie Komputerów
szansa na zwiększenie Naprawy
duża szansa na zwiększenie Leczenia
szansa na zwiększenie Mocy
mała szansa na zwiększenie Perswazji i/lub Percepcji
mała szansa na zwiększenie losowej statystyki
mała szansa na dokonanie odkrycia i zyskanie akcji indywidualnej z nim związanej
Co ten James najlepszego narobił... a taki porządny mistrz był, zawsze "niech moc będzie z Tobą" mówił... przebileś mi serce James, zranileś do żywego, byłeś dla mnie jak brat. Te wszyskie wspolne treningi, te wycieczki w góry, ten alpaki łyk i dyskusje po świt w jaskini. Echhh.
Jedno mi nie daje spokoju. Jakim cudem ty ich wyleczyleś draniu? Tylko mistrz Spectrum miał taką moc. Czy... czy to możliwe zdobyć taką moc? Musimy sie przekonać. Do pokoju medytacji!
Temat:
OOC:
Akcja grupowa: badania nad umiejętnością mocy Leczenie innych.
Zaplusuj ten komentarz jeżeli chcesz w niej wziąć