Wpis z mikrobloga

#warframe
Na weekend (aktywny od teraz) jest darmowy 2x mnożnik expa.
2x szybsze wbijanie leveli broni i warframe, 2x razy więcej focus, 2x więcej intrinsics dla railjacka
Dodatkowy 2x Booster expa ze sklepu działa razem z tym darmowym i dostaniecie 4x expa w sumie.
Dodajcie do tego jeden z buffów smeeta kavat i będzie 8x expa.

Jak macie bronie kuva do zmaxowania do 40 lub zaległe levele skilli w Railjacku to teraz jest czas by to robić.
  • 14
Dodatkowy 2x Booster expa ze sklepu działa razem z tym darmowym i dostaniecie 4x expa w sumie.

Dodajcie do tego jeden z buffów smeeta kavat i będzie 8x expa.

@Savire510:
To się chyba nie mnoży tylko dodaje. Przynajmniej nie do 8.
@brass: Mnoży. Jeśli wejdą 2 buffy kota z tym wszystkim to będzie x16 expa.
Jak połączysz to jeszcze z bonusem stealth 500% to możesz broń wymaxować w mniej niż 5 minut na spokojnie.
Tak samo to działa z surowcami, dlatego można zdobyć 20k kuva w jednym syphonie.
Z kasą też, dlatego jak planety się odpowiednio ułożą i pobłogosławią cie bogowie to profit taker może dawać po 4 miliony lub nawet 8
@brass Wszystkie bronie kuva do 40 i maxowanie intrinsiców do 10, bo niechciało mi się nawet tego ruszać bo część bonusów jest do dupy, ale leci dużo mastery affinity.
@Savire510:
Na co komu mastery...
Railjack to jest dobry pomysł. tylko muszę jakiś ogarnąć team bo na public mi się nie uśmiecha.

BTW. Nie poprawili bycia 1shotowanym w ogóle. Shield gate swoje, a gra wie lepiej:
19:59:15 - <> downed at 2,910 health by a level 86 LEAPER using a InfestedLeapingRunnerSuit
19:59:15 - <> killed by 1,764 damage at 4,674 health from a level 86 LEAPER using a InfestedLeapingRunnerSuit

Arbi, nowa
@brass: > Na co komu mastery...
Moze roznica mr 28 a 25 to niewiele, ale pomysl o tym w ten sposob:
MR28 daje ci 29k daily tribute do wszystkich mozliwych syndykatow, wiecej dziennego focus z misji, 1500 void traces, 28 trades (+2 jak jestes founder) 28 minimalny mod capacity na sprzecie. Przelicz sobie sam ile potrzeba dni zeby wbić lvl5 na vox solaris/solaris united majac mr10 (240k standing)
@Savire510: Ja sam osobiście używam lavan carcinnox jako pilot/gunner. Te bronie maja plasma i chem status (corrosive + radiation jakbys chcial porownac do dzialania w naziemnych misjach) oraz wysoka szanse % bez nadmiernego nagrzewania sie. Pare strzalow w 3-4 CS (po zmianach jest ich pelno) i nie musisz sie martwic, ze beda w ciebie wbijac rakietami, a dzialem mozesz zdjac statek nawet z przodu. Ogolnie poziom nieogarniecia ludzi w RJ jest
@Steel Ja uzywam vidar cryophon, bo jak wchodzi krytyk to wróg jest na strzała. Zwykle moja taktyka solo na całą taką zespawnioną flotę 10 myśliwców i 1 cs, to rzucenie void hole w sam środek by sparaliżować myśliwce, rzucenie blackout pulse by wyłączyć cs (zero ruchów, zero strzałów), podlatuje od silników, bo dają mi 1hit kill, (strzelanie 2 razy w jeden cs uznaję za życiową porażkę) rozwalam cs i puszczam rakietę lub