Aktywne Wpisy
LulekTV +318
TP S.A to typowy żenujący przykład dzikiej prywatyzacji w Polsce. Sprzedalismy całą sieć telefoniczna Francuzom tylko po to by nas doili jak krowy. Tragedia.
drzewko94 +364
Nie ku*wa, 1,5 roczny telefon który kosztował ponad 5k nadaje się tylko do wyj*bania
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
Jadę, jadę i nagle jebs mnie w powietrze na kilkadziesiąt metrów.
Albo dialogi są cholernie ciche
Albo przestaje grać radio, auto zwalnia, po chwili znika i nic… po kilkudziesięciu sekundach wraca wszystko do normy…
Nie wiem czy w ten sposób dotrwam do 100%, jeszcze mi 27% zostało, a fabuła już za mną.
I btw, mogłoby da się częściej zamawiać helikopter :/
dobra gra, ale za dużo bugów… chociaż w trakcie fabuły się tak nie rzucały w oczy (poza cholernie cichymi dialogami…)
To może być wina zbyt wolnego komputera.
To też.
U mnie było dobrze, więc kwestia ustawień?
Ewentualnie kwestia innej wersji językowej. Ja grałem
Chyba, że fx8120 i hd6770 to o wiele za mało…
To może być procek. Nie chcę hejtować, ale te 8 rdzeni za 600 zł to musi być niezła lipa. Gry i tak z tego nie skorzystają, a te 3,1 GHz musi być mocno naciągane w porównaniu do tego samego taktowania w Intelu.
ale to wciąż kawał dobrego procka. Jakoś wszystkie inne gry nie mają problemu, tylko ta. Więc stawiam, że to coś z grą po prostu.
Chociaż przypomniałem sobie teraz inny bug, który jednak trochę irytował. Czasami w oknie garażu (gdzie wybierasz auto) gra łapała freeza. Raz nawet wyglądało to dosyć ciekawie. Przeczytaj dokładnie co tu jest napisane:
Za to grając z kumplem zdarzało się, że nam obu w jednym momencie zwieszała się gra. Kumpel miał nvidię, ja radeona, zaś obaj mieliśmy procki Intela :P
Tyle że to było takie nagłe, nic wcześniej się nie działo, wszystko chodziło płynnie.