Wpis z mikrobloga

Ech, swoją drogą. Byłoby fajnie jakby #saintsrow3 nie był taki zabugowany…

Jadę, jadę i nagle jebs mnie w powietrze na kilkadziesiąt metrów.

Albo dialogi są cholernie ciche

Albo przestaje grać radio, auto zwalnia, po chwili znika i nic… po kilkudziesięciu sekundach wraca wszystko do normy…

Nie wiem czy w ten sposób dotrwam do 100%, jeszcze mi 27% zostało, a fabuła już za mną.

I btw, mogłoby da się częściej zamawiać helikopter :/

• 14
@11mariom: Grałem sporo i nie zauważyłem ani jednego z bugów, które opisujesz. Co do

Jadę, jadę i nagle jebs mnie w powietrze na kilkadziesiąt metrów.

To może być wina zbyt wolnego komputera.

Albo przestaje grać radio, auto zwalnia, po chwili znika i nic… po kilkudziesięciu sekundach wraca wszystko do normy…

To też.

Albo dialogi są cholernie ciche

U mnie było dobrze, więc kwestia ustawień?

Ewentualnie kwestia innej wersji językowej. Ja grałem
@11mariom: No grafikę mam akurat identyczną, więc nie tu leży problem.

To może być procek. Nie chcę hejtować, ale te 8 rdzeni za 600 zł to musi być niezła lipa. Gry i tak z tego nie skorzystają, a te 3,1 GHz musi być mocno naciągane w porównaniu do tego samego taktowania w Intelu.
@-PPP-: hejtujesz, bo on nie ustępuje jakoś mocno i5 i i7. Po prostu nie wyszło amd to co miało wyjść w założeniu

ale to wciąż kawał dobrego procka. Jakoś wszystkie inne gry nie mają problemu, tylko ta. Więc stawiam, że to coś z grą po prostu.
@11mariom: Przez 40 godzin gry ani razu nie zdarzyło mi się to zatrzymywanie i znikanie auta.

Za to grając z kumplem zdarzało się, że nam obu w jednym momencie zwieszała się gra. Kumpel miał nvidię, ja radeona, zaś obaj mieliśmy procki Intela :P

Tyle że to było takie nagłe, nic wcześniej się nie działo, wszystko chodziło płynnie.
@-PPP-: no właśnie ogólnie mi też chodzi płynnie i mi się to nagle dzieje. Jakby to były częste problemy to bym nie przeszedł gry, tak samo jakby działało wolno.