Wpis z mikrobloga

@ColdMary6100: i brokuły do tego
ja #!$%@?, jestem przekonany że bym wybuchł
raz kilka godzin po zjedzeniu brokuł, czułem i widziałem (na brzuchu) jak mi się gazy w jelitach przemieszczają xD
pamiętam też, że było to zajebiście bolesne, wyobrażałem sobie że tak musicie się czuć podczas okresu

o smrodzie jaki się wytwarzał nawet nie wspominam XD
  • Odpowiedz
@ColdMary6100: Az poczulem to smiercionosne przejscie przez zwieracz, cieplego, gestego, lekko szczypiacego w dupe gazu. Przy wiekszym cisnieniu, pozostawia czesto niepewnosc, czy aby na pewno nie poszlo z odrobinka rzadkiego gruzu...

Przed oczami staje obraz rozbiegajacej sie nagle grupy znajomych, z ktorych jeden - ten wrazliwy, doznaje odruchu wymiotnego.

'Ja #!$%@?, ktory sie tak #!$%@??' - krzycza.
  • Odpowiedz
@alvaro1989: Huel to chyba najlepszy booster dla bąków, zarówno pod względem ilościowym, jak i jakościowym - aż dziwne, że tego nie reklamują na stronie :>
  • Odpowiedz
@Trzesidzida: @ColdMary6100: @bolsonn: z czego wy macie te żołądki zrobione? Nigdy nie miewam żadnych bólów, wiatrów ani sraki o ile faktycznie nie zjem czegoś pokroju nieświeżego mięsa albo nie wypiję 3 litrów coli na czczo i zawsze zastanawiam się czy te memy to faktycznie z życia wzięte. Serio bolałby was brzuch po paru jajkach i fasolce?
  • Odpowiedz