Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +584
TrudnyMinus +1
Rosja jest ogromna, wiadomo że nie są w stanie bronić całych swoich terytoriów - brakuje ludzi. Z drugiej strony, tylko tym co mają w samym Kaliningradzie mogliby 3/4 Polski podbić... ale wykopek jeden z drugim dalej będzie się wyśmiewał, bo największy kraj na świecie nie jest w stanie bronić swojego każdego metra kwadratowego.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
Volesus wychylił głowę z gabinetu i dyskretnie rozejrzał się po korytarzu.
- Dobra nasza nikogo nie ma - szepnął do siebie po czym zamknął drzwi – No to teraz czas na zabawę.
Z ukrytej szuflady wyciągnął pudełko i uruchomił w wyszukiwarkę. Jak tylko wystukał "Deep" usłyszał pukanie do drzwi.
- Senatorze Volesus jesteś tam? - usłyszał głos senator Parany - Musimy omówić sprawy bezpieczeństwa. Haloo jest tam kto?
Słysząc oddalające się kroki Volesus odetchnął i wrócił do wyszukiwania "Deep bass muzyka". Założył słuchawki i wysypał zawartość pudełka.
- Ah Warnicle, jak dawno wami się nie bawiłem - szepnął Volesus i rozpoczął udawaną wielką bitwe o losy świata. Po dwudziestu minutach zabawy i pokoju pełnego odgłosów "hytszy, pkrttt, trzask, skraaaa" komunikator na ręcę Volesusa zaświecił.
- Tak, Reportusie? - zapytał cesarz odbierając połączenie.
- Raport z wydarzeń przesłałem panu na pańskiego maila, proszę się z nim zapoznać zanim pan wyjdzie na obrady. Dodatkowo załączam listę osób które wstępnie się zgodziły na pańską propozycje - Hologram spojrzał na leżące Warnicle - Czy to jest? Czy to jest limitowana edycja? Na świecie istnieje tylko pięć sztuk tego Warnicla! Skąd pan go ma?
- Wybacz Reportusie, ale jestem w trakcie ważnej misji, dziękuje za raporty, oddzwonię później - Volesus westchnął otwierając swojego maila - Ech, no i zaś obowiązki. O, a co to? Nadawca "Nieznany" tytuł "Oyage Parana sextaśma"
Otwórz
- Nie no przecież.
No otwórz, co białorycerzysz? Nie ma nikogo wokół udawać nie musisz
- Tu nie chodzi o to czy ktoś.
Otwieraj, nie gadaj, a wkurzasz mnie, zrobię to za ciebie
Volesus po chwili zdziwienia podniósł monitor i rzucił nim z wściekłości o ścianę.
- PRZECIEŻ ONA NIE JEST NAWET NIEBIESKA.
Nie no, mi się tam podobała, nawet lepsza niż zwykle
- To że nie masz gustu, to wiem od dawna. Zwykłe zwierzę.
Przynajmniej nie udaje świętoszka jak ty. Dobra a te raporty jak sprawdzisz?
- Ekhm, nie interesuj się.
Poza tym przegrałeś
- Gratulacje, dwadzieścia jeden tysięcy do trzydziestu siedmiu. Uważaj, bo mnie dogonisz.
#lacunafabularniestarwars #lacunafabularnieczarnolisto