Aktywne Wpisy
belv +119
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
HausHagenbeck +98
Dla tych co chcą uzyskać dostęp do mikrobloga+ i mieć za darmo arkusz maturalny to musicie w komentarzu napisać kod poniżej:
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
Mianowicie dzisiaj w moim pokoju moja mama znalazła u mnie koronkowy biustonosz. Moi rodzice sa bardzo bardzo surowi jesli chodzi o mnie i odrazu zrozumieli do czego byl mi potrzebny. Próbowałam sie wytlumaczyc ze to normalne, kupilam go sama dla siebie itp, ale to nic nie pomoglo. Moj ojciec powiedzial ze mama mnie zabierze do ginekologa i sprawdza czy jestem dziewica i jesli okaze sie ze nie, moj ojciec zaraz ferowal ze "bede miec #!$%@? i zabije mojego chlopaka" faktycznie spalam z nim przez co stracilam dziewictwo ale mam skonczone 17 lat i uwazam ze skoro przemyslalam sprawe to rodzice nie powinni ingerowac w tym wieku czy z kims spie czy nie( rozumiem sytuacje gdybym miala ledwo 15, ale niedlugo bede pelnoletnia) wiem ze rodzice nie dadza za wygrana i sie o tym dowiedza, a wtedy w domu bede miec pieklo, bo kiedy dalam buziaka chłopakowi przy rodzicach to wyzywali mnie od zdzir i latwych szmat, wiec bardzo boje sie co moze sie stac mi i mojemu chlopakowi kiedy dowiedza sie ze nie ejstem juz dziewica. Blagam powiedzcie co robic, bo jestem w rozsypce
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
dlugoterminowo wyprowadz sie jak najszybciej i przeczytaj to https://www.amazon.com/Adult-Children-Emotionally-Immature-Parents/dp/1626251703
@sukion-goldberg-iii: uzywal telefonu i wtf. chyba umknelo mi cos w historii.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@sukion-goldberg-iii: Odebrali rodzico prawa rodzicielskie, bo ojciec za synem pojechał do szkoły?
On był ich niewolnikiem
wyprowadzic sie sie po 18tce czy zaraz po maturze/szkole. zerwac kontakty.