Aktywne Wpisy
kamsher +24
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +7
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Samolot leży tam już od 21 listopada 1973, ale popularny stał się dopiero w latach 2000'. Niestety z roku na rok wrak jest w coraz gorszym stanie :( przyczyniają się do tego turyści, którzy nie przestrzegają zasad, chodzą po jego dachu czy ładują się do kabiny pilota.
Mam nadzieję, że artykuł będzie ciekawy zarówno dla tych, którzy na Islandię planują się wybrać jak również dla pozostałych jako forma ciekawostki :)
Pozdrawiam,
MG78
PS Wołam osoby, które chciały aby ich wołać. Jeśli kogoś zawołałem, a nie chce być wołany to proszę zaplusować odpowiedni komentarz.
#roadtripbus #ciekawostki #islandia
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Byłem tydzień temu, piękna pogoda, świetny spacer, fantastyczne fale. Znajomi co byli wcześniej mówili ze nie za bardzo był sens tego długiego spaceru, natomiast mnie i moim znajomym się bardzo podobało.