#unity3d #gamedev A pochwalę się. Gierkę na Brackeys Jam zrobiłem. Jak ktoś ma ochotę zagrać w gierkę z aktywnym ragdollem z w pełni proceduralnym ruchem opartym na fizyce to zapraszam: RageDoll
@buhubuhu: Czasami na reddicie czy też 4chanie pojawiają się thready o creepy grach z jakąś mroczną hsitorią, czy też creepypasty o jakichś nawiedzonych programach etc. Myślę, że twój gameplay by do tego pasował :D Strasznie... niepokojąco to wygląda. Jeżeli taki był zamysł to zajebiście wyszło.
@volski_: Gra sama w sobie nie ma historii, prosta platformowka. Muzyka jest dziwna, przyznaje. Stworzona podczas jakiejś bezsennej nocy a że nie było już czasu na zabawy z muzyką to dodałem ten utwór bo był pod ręką :)
co byś zrobił jakby wszedł teraz do pokoju ktoś kto wygląda identycznie jak ty i powiedział, że jesteś jego klonem a potrzebował cię tylko na jeden dzień żebyś udawał jego życie gdy go nie będzie?
A pochwalę się. Gierkę na Brackeys Jam zrobiłem. Jak ktoś ma ochotę zagrać w gierkę z aktywnym ragdollem z w pełni proceduralnym ruchem opartym na fizyce to zapraszam: RageDoll
A tu jakiś tam gameplay: