Aktywne Wpisy
bobsley33 +298
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
hellb0y +144
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Użytkownik gruby333 przeprowadził szokujący eksperyment który wykazał, że na terenie Polski przebywają mężczyźni NIE BĘDĄCY Polakami. Absolutnie niedomyślania jest żeby osoby które nie są Polakami mogły legalnie przekraczać polską granicę, to musi być tajny spisek mający na celu zniszczenie polskiego rynku matrymonialnego i niedopuszczenie by osobniki rasy białej, polskiej wielkiej kiedykolwiek doświadczyły s-e-k-s-u.
Zapytacie – w jaki sposób gruby333 odkrył ten spisek?
https://www.wykop.pl/link/5346553/imigranci-zalewaja-portale-randkowe-mlodym-polakom-trudno-znalezc-partnerke/
Widzicie? Mówiłem że to spisek. Mężczyźni z innych krajów są prawdopodobnie dostają się do polski przez tzw. zieloną granicę, bo niby jak inaczej osoba nie będąca Polakiem mogła by tutaj wjechać?
#neuropa #heheszki #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To którą opcje w końcu wybieracie, przegrywy? (ʘ‿ʘ)
@wyindywidualizowanyentuzjasta: (。◕‿‿◕。)
Z jednej strony polki zle, ale z drugiej strony to oni juz hurrr durrr zabierają polskie kobiety xD
WOLNY RYNEK UWAGA
Komentarz usunięty przez autora
- paskudne p0lki, wymagania z kosmosu, brzydkie, roszczeniowe, kto to chce
- zabierają nam p0lki, przyjeżdżają i ruchają co popadnie, dla nas nic nie ma
Ja nie ogarniam po prostu xD
Już nie wspominając o tym, że samo istnienie związku polka - mężczyzna innej narodowości to zdrada narodu polskiego i najlepiej na łyso głowy by golili, żeby oznaczać te kobiety,
@StarySkuter: Mam nadzieję że przejdzie w końcu ta ustawa i p0lki będą mogły dawać dupy tylko Polakom, bo niektóre serio nie mają wyobraźni i np. umówią się ze Szwedem poznanym na Badoo
@rybsonk: