Aktywne Wpisy
Caracas +99
Mało kto jeszcze wie, że dosłownie pod koniec tamtego roku z mocnym przytupem na Polski rynek motoryzacyjny wjechała Chińska marka MG.
To co oferuje w tej cenie to istny kosmos. Najdroższy aktualnie dostępny na polskim rynku model HS kosztuje od 103 do 125 tysięcy złotych.
Ten SUV jest większy od Toyoty RAV4. Z automatyczną skrzynią biegów, szklanym dachem, systemem kamer 360 stopni, skórzaną tapicerką foteli i 7-letnią gwarancją. W testach zderzeniowych dostał
To co oferuje w tej cenie to istny kosmos. Najdroższy aktualnie dostępny na polskim rynku model HS kosztuje od 103 do 125 tysięcy złotych.
Ten SUV jest większy od Toyoty RAV4. Z automatyczną skrzynią biegów, szklanym dachem, systemem kamer 360 stopni, skórzaną tapicerką foteli i 7-letnią gwarancją. W testach zderzeniowych dostał
Koner1391 +361
kisnę z tych politycznych zagrywek ,dosłownie co kadencję jest to samo, a ludzie mają pamięć złotej rybki i nadal się spuszczają jacy dobrzy są politycy, oni nas dymają na każdym kroku, ale plebs tego nie zrozumie, Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli #polityka
Wbija Pan kurier podpisuję już siadam jeść, ktoś puka, kurier xD.
Wyszło, że mam zapłacić jednak 36 zł bo zamówienie zamiast 30 wyniosło 29,80 xDD, chyba jak na złość bo za dużo z kodami zamawiam.
Skończyło się na tym, że zamówienie zamknęli niby jako nieopłacone i mam kiedyś zapłacić albo przy kolejnym.
Więc póki co mi się nie spieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#glovo
Komentarz usunięty przez autora
Zużyję ostatni kod i odepnę kartę
Komentarz usunięty przez autora