Aktywne Wpisy
Apode +124
Goronco +46
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Rzecznik Praw Dziecka zapowiada "gospodarskie wizyty" na zajęciach z edukacji seksualnej. I namawia do rezygnacji z nich
Rzecznik Praw Dziecka Mikołaj Pawlak zapowiedział, że chce, aby zajęcia z edukacji seksualnej były regularnie kontrolowane. Są to nieobowiązkowe lekcje finansowane przez niektóre samorządy. Postanowił podsunąć rodzicom gotowe rozwiązanie, jak nie wyrażać zgody na uczestnictwo dziecka w zajęciach.
Z jego wypowiedzi dla organu Rydzyka:
"Zastawiam się, czy w najbliższym czasie nie zrobię wizyty gospodarskiej na takich zajęciach. Zobaczę, co jest przedstawiane dzieciom, jaki będzie popłoch. Tego typu zdarzenia, działalność samorządów jest bezprawna."
https://www.wykop.pl/link/5342815/rzecznik-praw-dziecka-namawia-do-rezygnacji-z-zajec-z-edukacji-seksualnej/
#polska #dzieci #fanatyzmreligijny #bekazkatoli #neuropa