Aktywne Wpisy
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
ElementalX7 +79
#famemma "Spokojnie, Youtube nie ściągnie nam konfy" YouTube:
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i co więcej już mi kolano spuchło. Zobaczymy co dalej, ale zgłosiłem to do dyspozytora, bo idę jutro z tym do lekarza i będę miał wypadek w pracy jak coś rzeczywiście mi się tam stało. Ciekawe na kiedy tym razem dostane skierowanie do specjalisty na jakąś punkcje czy inne cudo, masakra.
Ech..
#sziszucontent
One na to lecą
Ps. Ile do specjalisty można czekać? Z 7 dni max pewnie ...
@Pociongowy ostatnio czekałem 3 miesiące xD prywatnie szedłem a i tak z 2 tygodnie było.
Komentarz usunięty przez autora
@Pociongowy: @Shishu: O to bym się nie zakładał xD
https://terminyleczenia.nfz.gov.pl/?search=true&Case=1&ServiceName=%C5%9AWIADCZENIA+Z+ZAKRESU+ORTOPEDII+I+TRAUMATOLOGII+NARZ%C4%84DU+RUCHU&State=01&Locality=WROC%C5%81AW&Provider=&Place=&Street=
Komentarz usunięty przez autora
@Dyszaa do luxmedu wlasnie pójdę, ale prywatnie bo tam pracuje mój doktorek który już leczył mi kiedyś uraz kolana
@Shajo no też mam niezbyt przyjemne wspomnienia z oczekiwaniem
@Jendrej dziekuwa
@sas1906 dzis wolne ale jutro pewnie Pani zadzwoni xD
@zeusAmadeusz wszystko przedemna
@gumpa_bobi No pozdro, oddam Ci moje służby elo i powodzenia
@Monaco no dzięki za