Wpis z mikrobloga

Jakie dzielnice polecacie na weekendowy pobyt w #londyn? Szukam czegoś dla 2 osób na #booking do 700-800zł łącznie.
Pobyt nastawiony na zwiedzanie, nigdy nie byłem w Londynie i nie wiem skąd najlepsza komunikacja itd.
Dużo ofert jest w Fulham, Chelsea, Hammersmith...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@urGOD: O panie 8 stow za sam weekend? Nam z dziewczyna wyszlo za weekend za same noclegi chyba 300 pln (2 noce) a bylo to w centrum w dosc przyzwoitym hostelu xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@urGOD: bezpieczniejsze niż Booking, bo dane karty masz w apce a nie lata po biurku u Pani Bożenki w recepcji ()

Dodatkowo wbijaj na kodyairbnb@fajne.to (lub pw) po zniżkę około 158 PLN za wydane około 300 PLN
  • Odpowiedz
@dwa_koty_kastrowane: no tak. ogolnie to nie jestem pewien czy to nie byl jakis maly hotel, ogolnie to byl deal na bookingu i w recepcji gosc sam sie dziwil ze tak malo zaplacilismy. ale ogolnie pomijajac juz nasz dobry standard ktory udalo nam sie w dobrej okazji wylapac, to z tego co pamietam mozna w miare przystepne hostele w podobnej cenie znalezc. wiadomo ze nie bedzie to full luksus, ale pytanie
  • Odpowiedz
@urGOD: fulham, hammersmith i chealse sa bardzo OK.

Ale jak jestes osoba postepowa, z lewicowymi odchyleniami to na serio daruj sobie te prawackie dzielnice.
Brixton, Wood Green - Turnpike Lane, Hackney. Full diversity i pelnia liberalnych wrazen.
  • Odpowiedz
@urGOD: Byłem w londynie i teraz znowu lecę (dwa dni temu robiłem rezerwację). Powiem Ci szczerze, że nie ma dużej różnicy gdzie będziesz, bo i tak jedziesz wszędzie metrem. Londyn jest piekielnie drogi, a ja byłem głupi i najpierw brałem w centrum, za 5 nocy w Soho za apartament na 4 osoby dałem prawie 7000zł, teraz za dwa apartamenty Marriotta dwuosobowe koło Tower Bridge dałem 4500zł za tyle samo nocy.
  • Odpowiedz