Wpis z mikrobloga

@jason_bourne: Nie mam pojęcia czyje, ale całkowicie ryje mi banię myśl, że w czasie kiedy moi rodzice jeździli PF125p i marzyli, że może kiedyś będzie ich stać na Poloneza, a w mojej okolicy najlepszym autem było 5 letnie BMW 520, to ktoś sobie bujał po Polsce Viperem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@aksal89: mój ojciec może w dwa lata po upadku komuny dorobił się Mustanga, wtedy jak się miało łeb na karku można było na prawdę szybko się dorobić i to w pełni uczciwie bez kombinowania. Zresztą w Polsce było sporo takich rodzynków w tamtych latach :)
  • Odpowiedz
@PanMarianPazdzioch: Wierzę, że były takie możliwości i przypadki, jednak w mojej pamięci tamte czasy kojarzą się jednoznacznie z motoryzacyjnym szmelcem ( ͡° ͜ʖ ͡°) pamiętam jak gdzieś w okolicy 1997 roku w Słomczynie na giełdzie widziałem Corvette C4, to tłumy wkoło były takie jakby tam sam papież polak #!$%@?ł bredgensa (taki taniec na głowie #pdk). A jednak Viper to przynajmniej klasa powyżej C4
  • Odpowiedz
@aksal89:

za gówniarza nie mogłem pojąć, dlaczego zostawili tak zajebisty samochód (chodzi o scenę jak wsiadają do helikoptera ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Zulf - @aksal89: 

za gówniarza nie mogłem pojąć, dlaczego zostawili tak zajebisty ...
  • Odpowiedz