Wpis z mikrobloga

@MateS019: Od początku fify 19 biorę niewymienne i nigdy nie wyszedłem na tym jakoś źle. Liczy się fun, prawie zawsze otwierając nagrody miałem jakiś walkout. Do tego mnóstwo kart do sbc (tych o karty i o paczki).
@Wojtini1996: tez tak myslalem, ze fun itp..
ostatnio za wbicie przy okazji robienia swapow calkiem wysokiej rangi, juz nie pamietam jakiej (w dywizji 6), ze wszystkich paczek najlepszy traf to bylo 82.
Ze dwa tyg wczesniej 83.
Ale ja mam ogolnie #!$%@? drop - czasem trafie jakies 87, a jak wyzej to raz griezman i chyba 2 pique i 3 llorisow... ale nie pameitam zeby to bylo z paczek za DR.
@dogster: Wymiennych trafów, które bym sprzedał na rynku jest 4: Messi, Ronaldo, Neymar i Mbappe, a nie oszukujmy się, szansa na to, że ich trafię jest niska. Może jeszcze jakiś Salah jakby brakowało mi kilku coinsów do kupna innej karty. Reszta i tak poszłaby na przepałkę w jakimś sbc. Przy trafieniu jakiejś karty FS na pewno bym nią zagrał, więc może siedzieć na ławce jako niewymienna, ale i tak jest marna
@Wojtini1996 jasne ja nie krytykuje tylko pokazuje swój punkt. Tak naprawdę większość ma już taki skład że spokojnie może grać. Złote karty grywalne to mały procent. Połowa z nich i tak kosztuje do 10k

Jak ktoś jest na początku gry to kasa. Kupujesz za to skład i bzikasz.

Jak już masz skład albo i dwa do gry, to paki bo może jakiś event albo if wpadnie.

I tak nas to ea rucha