Wpis z mikrobloga

Szukam słuchawek, głównie do #csgo.
- Nie muszą być z mikrofonem, może być oddzielnie
- Muszą dobrze wygłuszać, często za plecami gra TV
- Muszą mieć wymienne nauszniki (niekoniecznie w zestawie, mogą być do dokupienia oddzielnie)
- Budżet do 300 PLN (ale im taniej tym lepiej)

#sluchawki
  • 11
@Netiux: ignorancja cecha buraczna-polskiego, odmiana januszexa, która wieży tylko w hypajowane gónwo, a pewnie te słuchaweczki są lepsze niż te twoje śmieszne clony.

PS: te twoje clony też były robione w chinach i ich realna wartość jest pewnie z 2 razy mniejsza, bo płacisz za markę.
@botaz: xD znalazł się polak patriota co promuje "polski" sprzęt, nie ważne czy warty ceny czy nie ale za to polski.
a te "clony" to jest sprawdzona konstrukcja z której nawet prosi korzystają, i to nie dlatego że mają sponsora, a są po prostu dość dobre, sam z nich przez dłuższy czas korzystałem i są dobrymi słuchawkami, szczególnie do csa.
Zobacz sobię ofertę Savio, tam jest sam najtańszy chiński syf co
@Netiux: ale one są warte swojej ceny. proszę bardzo możesz kupić se te same chińskie szajsy u innej firmy nie zmieni to faktu że są warte swojej ceny i mi się podobają, dlatego polecam je innym. Co jest tak ciężkiego żeby to zrozumieć?
@botaz: Op ma już słuchawki w tym samym przedziale cenowym, zresztą te superluxy na pewno są lepsze od savio. Więc po co ma się pchać w downgrade? szczególnie jak ma budżet do 300zł.
@Netiux: weź ty lepiej zobacz najpierw zanim coś powiesz. naprawdę w tej cenie do 90zł nie ma lepszych słuchawek niż savio forge i jego chińskie klony których jest miliony.

prosi o rekomendacje to mu ją daje przestań być taki agresywny z powodu tego że mam inną opinie niż ty.

"- Budżet do 300 PLN (ale im taniej tym lepiej)"