Aktywne Wpisy
mirko_anonim +67
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +133
#polityka #4konserwy #neuropa #konfederacja
https://www.wykop.pl/link/5330369/pereira-odwalil-najbardziej-obrzydliwa-manipulacje-w-historii/
Że co złego jest w krzyczeniu jakie to TVP jest źle bo konfe szkaluje lub ignoruje jednocześnie zakopując znaleziska uderzające w ową telewizję, jak leci nie zważając na nic?
No nie wiem co w tym złego ale śmierdzi zdeczka hipokryzją.
Edit:
A. Bym zapomniał,
Ale jak już TVP jeździ po homosiach (lub dowolnym obecnym wrogu publicznym) to
Zakopywanie/wykopywanie różnych materiałów z tego samego źródła nie jest hipokryzją.