Aktywne Wpisy
Hektorrr +3
Czym zawinił Hołownia, że tyle tu radości ze słabego wyniku 3D?
#polityka #wybory #trzeciadroga #konfederacja
#polityka #wybory #trzeciadroga #konfederacja
Czy jak zapomniałem zapłacić za tankowanie to mnie dojadą? 200 zł
http://www.otakuusamagazine.com/Newsletter/News1/The_Wind_Rises_review_5208.aspx
Recenzja jak to recenzja nie zdradza wiele z fabuły, wspomina tylko o targecie obrazu, czasie i miejscu akcji, roli pewnego "seiyuu" oraz materiale, który był inspiracją dla Miyazakiego.
Sądząc po tekście, film jest o wiele mniej disneyowski niż to, co stworzył Miyazaki przez ostatnie 20 lat :) Dobrze wiedzieć, bo Ponyo choć był ślicznym filmem, to jakoś nie szczególnie przypadł mi do gustu. Zresztą nie on jeden - Spirited Away: W krainie Bogów też wydaje mi się bardzo przereklamowany.
#anime #film #studioghibli #hayaomiyazaki #animacja #animenowysezon #recenzja #kazetachinu #hideakianno #iiwojnaswiatowa #japonia
Nie mówię, żebyś robił taką wiochę jak ja, ale pomyśl o np. linku pod treścią
Szczerze mówiąc wygodniej rozwijać treści na wykopie. Masz jedno pole. Na strimie musisz wkleić link, napisać tytuł, a jak chcesz jeszcze coś dodać od siebie, to dopiero możesz zrobić to w polu komentarza. Do większości tego, o czym zwykle pisze, wystarczy mikroblog, nie potrzebuję w to angażować znaleziska, wykopaliska.
No i jak dla mnie strim jest strasznie zamknięty. Nie można skierować jednocześnie pewnej treści do więcej niż do jednej grupy.