Aktywne Wpisy
ignis84 +333
Nigdy nie zadawałam pytania "dlaczego mnie, to spotyka, w sensie tak ciężka choroba" Nie żebym chciała żeby dotknęła kogoś innego, nikomu tego nie życzę, nawet największym zwyrodnialcom. Dlaczego? Ponieważ, chyba nie jestem takim człowiekiem, zawsze staram się dostrzegać szerszą perspektywę i wiem, że ludzie żyją w jakiś sposób, bo chyba nie znają innego. Jeśli ktoś doświadczył od dziecka wiele przemocy, to jak miał wyrosnąć na dobrego człowieka?
Znał tylko siłę i ból,
Znał tylko siłę i ból,
Kadet20 +17
K#rwa, człowiek poszedł dziś na zakupy do galerii handlowej i z ręką na sercu mówię. Widzisz gościa z wielkim napisem na kurtce Calvin Klein albo jakąś kobitkę z torebką Louis Vuitton to na 99% Ukrainiec/ka xD Możecie mi cisnąć że uj mnie to obchodzi i że zazdrosny jestem bo kasę mają. Tak k#rwa, jestem zazdrosny bo są dziani a ja we własnym kraju czuję się jak ten dziad przy nich. Tak, mam
Podczas ogłoszenia nieoficjalnych wyników byłem w laboratorium fabryki, gdzie nie biorą
Otóż nie. Głównie stare pierdziele były za brexitem i był to bardzo zmobilizowany elektorat. Przeciwników brexit zawsze było więcej, ale mieli na tyle bezpieczną przewagę w sondażach, że nie poszli głosować. Beka z nich, nie mogę się doczekać aż dostaną po dupie.
https://youtu.be/NaaVdh7xR-s
@WCB9968: Zobaczymy, każdy medal ma dwie strony. Teraz jest lizanie po jajkach ale Niemcy z Francja za rok, za dwa będą się dzielić tym tortem
@pwone: no jak ktoś wyżej napisał, to święto demokracji ale taki jej minus, że niezbyt bystrych za to bardziej zmobilizowanych jest więcej
@eternit_nie_wybacza: wiem ;)
@Kleki_Petra: szli ramię w ramię
@smectowy_wojownik: Tego nie neguję,
@pwone: czemu zawsze kiedy jakieś wybory pójdą nie po myśli prawicy zaczyna się #!$%@? że zostały sfałszowane?
Brawo! Wlasnie odkryles ze debile sa po obu stronach!
Komentarz usunięty przez autora
Z resztą historia to ciągła konsolidacja.
Dodam także że jako Brytyjczyk polskiego pochodzenia, też tutaj byłem :)
Nie tylko UK głosowało za wyjściem z UE, ale w innych krajach te udało się stłumić te populizmy, a w UK już nie.