Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +16
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wielu ludzi poleca Markusa z Ikei i nawet bym go kupił, ale w specyfikacji ma wpisaną testowaną wagę do 110kg i raczej mnie to trochę stopuje - dwa, obawiam się, czy podłokietniki nie będą się turbo wbijały w uda. Czy ktoś miał może podobny problem i kupił coś, co mógłby polecić? Coś, co jest w miarę wygodne i przede wszystkim trwałe? Mieszkam na trochę zadupiu i średnio mam możliwości, żeby gdzieś iść i przymierzyć, a jednak o ten kręgosłup to by wypadało w końcu zacząć jakoś dbać.
Pozdrawiam.
edit: Ewentualnie, gdyby ktoś kojarzył jakiś sensowny sklep w Krakowie, gdzie można by coś przymierzyć (tak, Markusa też bym obczai w Ikei) to chętnie sprawdzę.
#markus #ikea #fotel #meble #komputery
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jest tez drugi fotel z ikea, następca markusa -javfjafflet czy jakos tak, ale tez pewnie ma takie ograniczenie.
PS lokietnikow nie musisz montować ale w markusie są o ile dobrze pamietam widoczne te dziury do montowania