jeszcze co do rolad dwóch to kieeeeeeedyś dawno dawno dawno naprawdę daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu ;///
grałm z kuzynostwem w pewną gierkę online powstawały tam bractwa sojusze i inny szajs no i ofc przesiadywało toto na tsie lubiliśmy wbijać na serwery wrogów i ich w różny absolutnie przezabawny sposób trollować morznaby pewnie o tym dłuuugo opowiadać
ale no właśnie rolady dwie to akurat serio nieironicznie do tej pory uważam za całkiem zabawne jak sb siedzieli jakieś boomery i prowadzili poważne dyskusje o polityce flashowej gierki przeglądarkowej aż tu nagle ni stąd ni zowąd rozlegało się głośne ROLADY DWIE MACIE ROBIĆ CO CHCĘ U-U ROLADY DWIE MACIE ROBIĆ CO CHCĘ U-U xd
innym przykładem już serio żenującożenującym były wyzwiska rozmaite ;/// tzn to chyba akurat w postaci nicknameów i ogólnie tekstowej i pamiętam że któregoś razu w ten sposób jakąś typiarę cisnąłem aż w końcu ona się #!$%@?ła i zaczęła coś gadać o policji i wgl niesamowicie się obsrałem i cykałem i myślałem że rodzice mn #!$%@?ą i w sql bdz przypał nieziemski i wgl przepapieżone po całości ;\\ no ale na szczęście do niczego nie doszło heh
no więc jak widzicie nie zawsze byłm taki mądry inteligentny miły kulturalny dojrzały i wgl zajebisty jak teraz ;//// czasem wręcz przeciwnie ;\\
ehhhhhh no pomijając te niemiłe zachowania to fajn czasy i nostalgłem mocno jak sb o tym myślę teraz to se nevrátí ehhhhhhhhhhh
kieeeeeeedyś dawno dawno dawno naprawdę daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu ;///
grałm z kuzynostwem w pewną gierkę online
powstawały tam bractwa sojusze i inny szajs no i ofc przesiadywało toto na tsie
lubiliśmy wbijać na serwery wrogów i ich w różny absolutnie przezabawny sposób trollować
morznaby pewnie o tym dłuuugo opowiadać
ale no właśnie rolady dwie
to akurat serio nieironicznie do tej pory uważam za całkiem zabawne jak sb siedzieli jakieś boomery i prowadzili poważne dyskusje o polityce flashowej gierki przeglądarkowej aż tu nagle ni stąd ni zowąd rozlegało się głośne
ROLADY DWIE MACIE ROBIĆ CO CHCĘ U-U
ROLADY DWIE MACIE ROBIĆ CO CHCĘ U-U
xd
innym przykładem już serio żenującożenującym były wyzwiska rozmaite ;///
tzn to chyba akurat w postaci nicknameów i ogólnie tekstowej
i pamiętam że któregoś razu w ten sposób jakąś typiarę cisnąłem aż w końcu ona się #!$%@?ła i zaczęła coś gadać o policji i wgl
niesamowicie się obsrałem i cykałem i myślałem że rodzice mn #!$%@?ą i w sql bdz przypał nieziemski i wgl przepapieżone po całości ;\\
no ale na szczęście do niczego nie doszło heh
no więc jak widzicie nie zawsze byłm taki mądry inteligentny miły kulturalny dojrzały i wgl zajebisty jak teraz ;////
czasem wręcz przeciwnie ;\\
ehhhhhh no pomijając te niemiłe zachowania to fajn czasy i nostalgłem mocno jak sb o tym myślę teraz
to se nevrátí ehhhhhhhhhhh
96 - 1 = 95
#100zenujacychchodtokow
#gownowpis #oswiadczeniezdupy #takaprawda #chodtokowypamientniczek #nostalgia #wspomnienia