Wpis z mikrobloga

Czytając ostatnie losy nitrodolskiego mam wrażenie (i chyba słusznie) że szczur to już nie jest szkolna, całkowicie nie szkolna. Jeszcze jak był u mońki no to ta mońka ma jakieś powiązania ale jak trafił na doteks i to taki "ekskluzywny" z celebrytami no to co ten narkoman ma teraz wspólnego z kononem, białymstokiem i starosielcami?
Gość spotkał sławną osobę, obraca się w zupełnie innym towarzystwie niż knur. Teraz to już w 100% najzwyklejszy patostreamer pokroju magicala czy innych rafatusów którzy też mają takie "crossy".
Wiem że pewnie i tak nikt mnie nie posłucha ale absolutnie nie ma sensu tagować nitroszczura tagiem #kononowicz bo czytając co ten ćpun teraz robi, całkowicie nie pasuje mi to do klimatu szkolnej. Ten osobnik opuścił "dom wielkiego brata" i poszedł w swoją stronę jak to się mówi.
#patostreamy
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Andrzej_Jewski: major jest częścią szkolnej, po prostu nowy wątek na południu polski, kiedyś wróci na stare śmieci w wojaży, a konon powie "gdzie ci wojtku było lepiej jak tu u mnie przy ciepłym piecu i psznym śledziku"
  • Odpowiedz