Aktywne Wpisy

Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
źródło: temp_file6317156599908685134
Pobierz

Od jutra dostaniemy pierwszy event w którym będzie do zgarnięcia skin do Amiyi. Oprócz tego od jutra przez kolejne 6 dni będziemy dostawać darmowe racje które będą odnawiać 60 energii. Alee to jeszcze nie wszystko, również od jutra wchodzi nowy gacha banner w którym do zgarnięcia będzie między innymi SilverAsh, a w piątek gatcha banner gdzie głównymi kąskami będą Siege oraz Nightingale.
Jeśli chodzi o moje odczucia, to miło z ich strony że dają kolejny darmowy skin, chociaż jestem ciekaw kiedy zaczną wprowadzać płatne. Z darmowej energii nic tylko się cieszyć, chociaż przy moim chomikowym stylu gry ciągle mam do wykorzystania 4 doładowania po 100 energii oraz 2 po 60 xD Z banneru z SilverAshem niezbyt się cieszę, bo go dostałem z gwarantowanej 6 na początek gry, ale całkiem niezły kozaczek z niego jest, więc jak ktoś nie ma, to będzie fajny dodatek do drużyny.
No i ciekawe czy będą robić jakąś dłuższą przerwę żeby to dodać czy jak to będzie wyglądać, bo żadnej informacji o przerwie jeszcze nie dali
#randomanimeshit #anime #arknights #exusiai
źródło: comment_ZFIsp7IhykkV1CtkVYVQ5v9Co0KhGrSK.jpg
Pobierz1. Co mam zrobić z tymi żetonami do ulepszania postaci które dostaje się za wydropienie postaci którą już posiadam a nie mogę już ich wykorzystać bo jest ulepszona na max?
2. Jak zdobyć operatora z 6 gwiazdkami (Max jaki udało mi się zdobyć to z 5 gwiazdkami)?
2. Mieć farta ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak na poważniej, to liczyć na farta w tych gatcha bannerach. W normalnych rekrutacjach może się trafić tag "top operator" i według tego symulatora z niego jest
1. Tego nie wiedziałem, idę tego szukać xD
2. No właśnie w tutorialu była mowa coś że można dostać z 6 gwiazdkami jak się będzie miało tag top operator ale wydawało mi się że coś źle przeczytałem bo aż nie wierzę że po tylu próbach wciąż mi nic nie wypadło (╯︵╰,)