Aktywne Wpisy
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
3x32 +7
Hej, jestem aktualnie prawie na finiszu remontu, i zauwazylem ze jest obecnie promocja na eurtvagd ze 5 produkt jest 80% taniej. I teraz pytanie, czy warto się jarac i kupowac cos teraz i gdzies przetrzymac te sprzety? (Cala kuchnie bede miec nowa wiec wszystkie sprzęty potrzebne) Czy moze to nie jest taka super promocja? Czy pod koniec lutego/początek marca bedzie cos lepszego?
Co byscie doradzali, a moze macie inne sugestie?
Moja lista:
1. płyta indukcyjna
2. zmywarka
3. lodówka
4. piekarnik
5. mikrofalówka
6. ekspres ciśnieniowy
7. okap
8. pralka
9. suszarka
10. czajnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dual cook (przynajmniej ten od Samsunga) sprawdza się bardzo - wstawiasz sobie podziałkę i pieczesz w dwóch różnych trybach. Nie wiem czy da się tak jak na reklamach pięć jednocześnie szarlotkę i rybę, bo nie próbowałem, a i trochę wątpię, ale faktycznie rzeczy potrzebujące różnej długości i temperatury pieczenia jak frytki + ryba