Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
jak wytłumaczysz ludziom, że potrzebujesz na auto ale na obiektyw za 5499 zł to już lekką ręką wydać możesz? płaczesz o tą teslę już dobre kilka tygodni albo nawet i dwa miesiące już, na liścia 84 000 mogłeś wyłożyć więc zostaje Ci z 200K ale nie Ty chcesz 375K, nawet dobrze w cenie swojego WYMARZONEGO auta nie potrafisz się rozejrzeć
tutaj masz long range czyli z największym zasięgiem i jest mniej niż 300K w dodatku to już cena z VAT
https://www.otomoto.pl/oferta/tesla-model-3-performance-wersja-eu-3-4s-0-100km-h-autopilot-fvat23-ID6BNfqO.html
Model 3 Long Range już od 272 000* zł brutto (bateria 75 kWh, zasięg wg WLTP: 560 km, napęd na cztery koła)
przestań k---a łgać, kłamać, manipulować, oszukiwać ludzi bo to wygląda tak jakbyś nie mógł się pogodzić, że Kamila Cię w------a na 100K dolców, taka prawda w------a Cię po całości jak taką nic nie znaczącą szmatę, jak mopa k---a aż musiałeś swoje ukochane F30 sprzedać
wymyśliłeś sobie k---a, że teraz reklama za stówkę aby przykryć współpracę - przecież niczego innego nie reklamujesz no bo jak to tak
#mocnyvlog
Od kitajcow caly czas dostaje cos za darmo, do testow, ale ani razu sie tym nie pochwalil. Juz nie mowiac o tym, zeby takie sample rozeslac do patronow.