Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Problem polega na tym, że nie wiem czy przyłącza do zmywarki mogą być bezpośrednio za nią. Jeśli już są, to wolałbym je użyć zamiast podpinać się pod zlew. Blaty planuję na 65cm (czy trzeba specjalnie zrobić na 70?).
Jutro mają być hydraulicy do innych przeróbek i nie wiem czy jest sens przestawiać te przyłącza czy zostawić jak jest (aktualnie znajdują się w takim miejscu, że ani po prawej, ani po lewej od przyłącza zmywarka nie wejdzie, może być tylko na wprost)
#hydraulika #remontujzwykopem #remont #budownictwo #budowadomu
@Marasziolo: dzięki za radę, ale akurat przeróbki będą mi robić właśnie hydraulicy, którzy instalację tworzyli, więc o braku gwarancji nie ma mowy :)
Poniżej zdjęcia jak to wygląda
https://photos.app.goo.gl/cgQYVy6UvS4ezeqB9
Pomiędzy prawym przyłączem wody zlewu a tym od zmywarki jest ok. 50cm