Wpis z mikrobloga

Witam, mam pytanie do mirków którzy zajmują się handlem skinów, jak nie dać się oszukać? Jak przeprowadzić całą tranzakcję i jak sprawdzić kogoś czy jest zaufany?
Mam jednego kupca, jeden z najwyższych lvl steam w Polsce, profil bardzo szczegółowy, dużo tranzakcji, komentarzy itd.. wygląda na zaufanego ale wiadomo że nigdy nie ma się tej pewności, dlatego bardzo prosiłbym o pomoc.
#csgo
  • 7
@Nehro: Jeżeli chodzi o wymianę typu skin:kasa to nigdy nie wysyłaj pierwszy. Zawsze czekaj aż będziesz mieć kasę na koncie, ewentualnie przy kupcu z polski zaoferuj allegro. Nie ma czegoś takiego jak zaufany profil, 95% komentarzy na steamie jest fejkowych, level konta można stosunkowo niskim kosztem wbić. Jeżeli ktoś ci wysyła link bo chce żebyś sprawdził na danej stronie informacje o skinie, odebrał tam wymianę czy cokolwiek by nie wymyślił, od
@demonox: To wiem, nic nie wysyłał mi żadnych linków, oferował wymiane osobistą, ale ja nie mam takiej możliwości.
Nikt nie chce wymiany na zasadzie najpierw kasa potem skin.
@Nehro: jeżeli koniecznie zależy ci na sprzedaży za prawdziwe pieniądze to skorzystaj z jakieś zaufanej strony, która taka usługę oferuje w zamian za jakiś procent ze sprzedaży