Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jankek: W żadnym przepisie ktore kiedys sprawdzalem nikt nie robil fasolki na wywarze z miesa. Gotujesz fasole podsmazasz kielbase boczek,wrzucasz do fasoli,mieszasz przyprawiasz i tyle. Sama gotowana fasola puszcza swoje aromaty,a przyprawy i podsmazone mieso po dodadniu tez nadaja calemu daniu swoj smak i aromat.To jest tradycyjny prosty szybki sposob. Ale na pewno sa tacy co kombinuja i robia jakies wywary.
  • Odpowiedz
@Creative3000: jakie kombinował? Co w tym do kombinowania jest? spróbowałbys takiej robionej na wywarze z kości lub mięsa to byś wiedział o czym mówię, dobra nie chce mi się z tobą dyskutować bo widzę, że jesteś mądrzejszy, narazie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jankek: Nie jestem madrzejszy tylko robie to w tradycyjny sposob. To ty sie spiales o jakis wywar wiec ci odpowiedzialem jak to wyglada u mnie i ze jest to tradycyjny sposob. Wpisz sobie fasolka po bretonsku w google i sprawdz pierwsze 5 przepisow. Nie ma tam mowy o zadnych twoich wywarach. Co za dzban.
  • Odpowiedz