Aktywne Wpisy
Admiral_Kreweta +37
ja #!$%@? ale wstyd XD
#danielmagical
#danielmagical
troche maczuga
jeszxxe ziomek bata skręcił a 1.7 czeka w domku, przedchwila przedostatnia lage jadłem ale #!$%@? tam.
a co tam u was?
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub #bojowkamedycznegoklefedronu
jeszxxe ziomek bata skręcił a 1.7 czeka w domku, przedchwila przedostatnia lage jadłem ale #!$%@? tam.
a co tam u was?
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub #bojowkamedycznegoklefedronu
Kupuje samochód od Pana Kowalskiego który legitymuje się dowodem osobistym gdzie ma wpisany adres ul. Polna 1
Dowód rejestracyjny (na niego) ma wpisany adres ul. Polna 1 w polu C a w adnotacjach wpisany adres ul Krzywa 2 (tam aktualnie mieszka) i pieczątka starostwa.
Teoretycznie poprawny/aktualny adres w dowodzie rejestracyjnym to Krzywa 2 ale kupuje od Kowalskiego (który legitymuje się dowodem osobistym na adres Polna 1) a nie od dowodu rejestracyjnego.
Który adres wpisuje do umowy żeby przypału w WK nie było? Czy pewnie co urząd/urzędnik to po swojemu zinterpretuje?
zawołam @bigger
#kupautozmikro #mirekhandlarz
I co mi poradzil urzednik? Wpisywac adres zgodny ze
Aha, jeszcze rzecz się tyczy sprzedaży Ukraińcom. Jak to w ogóle wygląda? Podają numer paszportu + datę urodzenia i coś jeszcze muszą mieć?
Co do Ukraincow i innych obcokrajowcow. Generalnie nie ma z tym problemow jesli chodzi o wydzialy komunikacji. Sa wieksze z ubezpieczycielami i roznymi eventami, ktorych dopuszczaja sie na drodze.
Moj rekordzista #!$%@? innemu w auto po